publicitate
publicitate
publicitate
 
BREAKING NEWSDin Oras

Actiune in FORTA a politistilor din Dej si Gherla | Vezi rezultatul – FOTO

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Dej și Secției 5 Poliție Rurală, în colaborare cu polițiști din cadrul Formațiunii Rutiere Gherla, jandarmi și politisti locali  au acționat ieri, pe raza orașului Dej și în localitățile arondate, pentru prevenirea și combaterea violenței stradale, a faptelor de natură penală și contravențională, precum și a reducerii riscului rutier. Au fost aplicate peste 100 de contravenții.

Astfel, in cursul zilei de ieri,  44 de polițiști din structurile de ordine publică, poliție rutieră, criminalistică, cu sprijinul jandarmilor și a funcționarilor publici din cadrul Primăriei municipiului Dej au desfășurat o acțiune de menținere a unui climat optim de ordine publică.

Pe parcursul desfășurării activităților, respectiv în intervalul 06.00-13.00, au fost legitimate peste 230 de persoane și controlate 172 de autovehicule.

De asemenea, au fost efectuate verificări privind respectarea prevederilor legale ale activităților de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite și paza obiectivelor, bunurilor și protecția persoanelor.

94 dintre sancțiunile contravenționale aplicate au reprezentat abateri de la normele de circulație pe drumurile publice, fiind reținute 7 permise de conducere și retrase 2 certificate de înmatriculare.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close