publicitate
publicitate
publicitate
 
Din Zona

Actiune R.A.R. in judetul Cluj | Zeci de rable gasite in trafic in doar doua zile – FOTO

Polițiștii clujeni au desfășurat in ultimele doua zile o acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere cauzate de defecțiunile tehnice ale autovehiculelor. Au fost retrase 28 de certificate de înmatriculare, iar 8 autovehicule au fost imobilizate pentru defecțiuni tehnice grave.

Polițiștii rutieri de pe raza întregului județ, împreună cu specialiștii din cadrul Regiei Autonome – Registrul Auto Român, au acționat pentru prevenirea accidentelor rutiere produse din cauza defecțiunilor tehnice.

În cadrul acțiunii, polițiștii au controlat 196 de autovehicule și au aplicat 151 de sancțiuni contravenționale, dintre care 10 pentru deficienţe ale sistemului de rulare, 9 pentru neefectuarea în termen a Inspecției Tehnice Periodice, 3 pentru aplicarea foliilor neomologate etc.

De asemenea, au fost retrase 28 certificate de înmatriculare pentru defecțiuni tehnice și lipsă I.T.P.

Totodată, polițiștii au dispus imobilizarea a 8 autovehicule, pentru defecțiuni tehnice grave.

Acțiunile vor continua.

Articole Similare

Un Comentariu

  1. Frumos…câțiva pensionari care au avut curajul să iasă la piata….cei care noapte de noapte fac lliniute cu coji modificate,telescoape din bate de baseball,roti supradimensionate si esapamente din tatagoatele lui Dumitru Farcas….de te cutremuri in pat…nu sunt pericol…ca doar e noapte…RAR-ul nu are program de targhet la amenzi decat ziua…cand le da acestor Sumacheri ITP-ul….Frumos….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close