publicitate
publicitate
publicitate
 
 
Din Zona

Aer polar deasupra Romaniei | Temperaturi de octombrie in acest weekend

Luna iulie din acest an pare a fi mai degraba una de toamna, din cauza capriciilor vremii. Meteorologii anunta ca in acest weekend, vom avea parte de vreme instabila, ploi, caderi de grindina dar si temperaturi mult mai scazute fata de cele normale pentru aceasta perioada. Noaptea, temperaturile vor cobori in unele zone chiar si sub 10 grade celsius.

Schimbarea vremii va incepe treptat de astazi, spun meteorologii.

Sâmbătă, în țară, vremea va deveni treptat instabilă, vorbim de vestul, sud-vestul țării, local în partea de centru și zonele de munte unde mai ales în a doua parte a zilei, spre seară și noaptea vor fi înnorări accentuate, se vor semnala averse, descărcări eletrice și intensificări ale vântului, existând posibilitatea apariției fenomenului de grindină, a declarat, pentru MEDIAFAX, meteorologul de serviciu din cadrul ANM.

Maine vom avea ploi si temperaturi scazute

„Duminică, în țară, gradul de instabilitate atmosferică va fi accentuat, de această dată în cea mai mare parte a țării. Vor fi în toate regiunile averse care vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scută durată ale vântului. De asemenea se vor semnala căderi de grindină, iar cantitățile de apă vor fi mai însemnate local, 20-25, chiar peste 30 l/mp”,  informează meteorologul de serviciu.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close