publicitate
publicitate
publicitate
 
Social si Cultura

Afla ce secrete dezvaluie locuinta ta despre personalitatea si stilul tau de viata

Casa noastra este cea mai ampla reflexie a personalitatii noatre, insumand aspecte esentiale din personalitatea noastra, pasiunile si obiceiurile noastre. Fiind locul in care te manifesti in cea mai naturala versiune a ta, ferit de ochii normelor si rigorilor sociale, locuinta ta poarta amprenta autenticitatii si individualitatii tale.

Stilul in care alegi sa-ti amenajezi caminul, decoratiunile interioare, piesele de mobilier dar si gradul de curatenie si prospetimea aerului din interior, dezvaluie daca esti o persoana introvertita sau mai degraba volubila si sociabila, cu simt artistic sau mai degraba riguros si ordonat, cum te percepi tu pe tine insuti, dar si cum relationezi cu cei din jur.

Cu toate ca fiecare persoana este unica in felul ei, si orice initiativa de categorizare este departe de a fi completa, mai jos, iti prezentam cateva tipologii de locuinte si ce anume dezvaluie acestea despre proprietarii lor.

1. Locuinta personalizata

locuinta

O casa care abunda de obiecte decorative personalizate, picturi, sculpturi sau alte confectii handmade, este o casa in care locuiesc oameni fericiti. Si oricat de greu ar fi de definit sau de cuantificat aceasta fericire, cert este ca persoanele care aleg sa-si exprime latura creativa, artistica sunt mai inclinate sa se joace, sa priveasca viata ca pe un dans, detasandu-se de atitudinea cinica, orientata doar spre scop si finalitate. In aceasta locuinta exista multa culoare, si obiecte care mai de care mai creative, care reflecta pasiunile si interesele proprietarilor. Predomina o atmosfera calda, familiara, in care te simti liber sa te manifesti natural. Intra pe https://www.homelux.ro/ si vezi cateva dintre cele mai populare stiluri de amenajare pe care se le personalizezi dupa bunul plac.

2. Locuinta ca un muzeu

Probabil iti vine in minte acea locuinta in care de cum ai intrat, te-ai simtit imbracat neadecvat, ai simtit nevoia indrepti spatele, sa te exprimi cat mai elevat cu putinta si sa intrebi daca ti se permite sa te asezi pe un anumit scaun. In aceasta locuinta ce aminteste de un muzeu, fiecare lucru isi are locul sau si fiecare loc este ocupat doar de acel anume lucru, curatenia este ireprosabila iar obiectele decorative si mobilierul au un aer solemn, pretentios. Acest tip de locuinta apartine unor persoane exigente, perfectioniste, care cer foarte mult de la ele insele dar si de la ceilalti.

3. Locuinta haotica

Acestui tip de locuinta ii lipseste acea atmosfera de “acasa” . Nu poti identifica un stil anume deoarece obiectele decorative amintesc de stilul vintage in timp ce mobilierul ne duce cu gandul la stilul minimalist. Hainele si lucrurile personale sunt imprastiate peste tot, ceea ce devaluie faptul ca proprietarii sunt oameni mereu pe fuga, extrem de dedicati profesiei lor. Locuinta este doar spatiul destinat somnului, in timp ce ziua este incarcata cu obiective si sarcini. Firi intreprinzatoare si ambitioase, acesti oameni ar trebui sa-si acorde un mic ragaz pentru a-si reanaliza prioritatile si a gasi o mica fereastra si pentru viata personala.

In timp ce hainele si machiajul vin in completarea rolului social, casa noastra poarta o amprenta personalizata a tipologiei noastre si a stilului nostru de viata, fiind spatiul in care ne refugiem de zgomot si agitatie, ne relaxam si petrecem momente placute in compania familiei si a prietenilor apropiati.

Sursa imagini: Shutterstock.com

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close