publicitate
publicitate
publicitate
 
BREAKING NEWSDin Zona

Ai de mers in strainatate? Sunt cozi kilometrice la iesirea din Romania – VIDEO

Este haos in vamile din Vestul Romaniei. Coloanele de masini care asteapta pe sensurile de iesire din tara se intind pe mai bine de 3 kilometri. Cea mai aglomerata in acest moment este vama Petea, unde se asteapta la rand aproape doua ore. Totul se intampla din cauza autoritatilor maghiare, care verifica “la sange” fiecare persoana.

In ultimele 24 de ore, prin punctul de trecere de la Petea, din judetul Satu Mare, au trecut peste 7600 de persoane, iar aproape 90% dintre ele pe sensul de iesire. Pe langa faptul ca este extrem de aglomerat, politistii de frontiera maghiari le verifica romanilor contractele de munca, contracte care le permit iesirea din tara. Multi dintre cei care asteapta sa se intoarca in Vest, pentru a evita izolarea din tarile de destinatie, si-au facut teste PCR, insa spun ca daca timpul de asteptare va creste, rezultatele testelor le vor expira.

În contextul pandemic, autorităţile maghiare efectuează verificări suplimentare cu privire la persoanele care urmează să intre în Ungaria. Acest fapt poate determina cresterea timpului de aşteptare la ieșirea din țară. A fost suplimentat numărul poliţiştilor de frontieră care-şi desfăşoară activitatea la controlul documentelor, respectiv a fost suplimentat numărul arterelor de control din punctele de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, până la capacitatea permisă de infrastructura fiecărui punct”, au transmis reprezentanții Poliției de Frontieră.

La aceasta ora, cel mai bine se circula prin PTF Bors (timp de asteptare 20 de minute) si PTF Valea lui Mihai (timp de asteptare 30 de minute).

Aceste date pot fi verificate in timp real pe https://www.politiadefrontiera.ro/ro/traficonline/

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close