aeroport cluj

alexander internatinoal
Din Oras

Alpha Bank Romania despre incidentul de la Dej | Vezi peretele demolat inainte de incident – VIDEO

In urma incidentului de luni de la Dej, cand trei persoane au fost ranite dupa ce podeaua agentiei Alpha Bank s-a prabusit, reprezentantii unitatii bancare au transmis ca nu au fost anuntati de lucrarile care se efectuau in subsolul cladirii. In timpul incidentului, in banca se aflau cinci clienti si sapte angajati. Cazul a fost preluat de politisti, care fac cercetari deocamdata pentru distrugere din culpa.

“Siguranța clienților și a personalului este prioritatea noastră principală. Colaborăm strâns cu autoritățile și cu proprietarul clădirii pentru a stabili cu exactitate cauza acestui incident și luăm toate măsurile necesare în astfel de situații excepționale. Ne exprimăm profundul regret pentru situația creată și facem tot ce ne stă în putință pentru a susține persoanele afectate”, au declarat reprezentanții băncii Alpha Bank Romania. Unitatea de la Dej va ramane inchisa o vreme.

In spatele cladirii, se vede in mod evident cum unul dintre peretii cladirii, care face parte din fundatia imobilului, a fost spart de muncitori in ultimele zile, cel mai probabil pentru creearea unui nou spatiu comercial. Cel care detine fostul hotel si cladirile alaturate spune insa ca nu stia despre acele lucrari.

„In urma incidentului au rezultat trei victimeDoua victime cu plagi minore, multiple, dar care nu au viata pusa in pericol, si mai e o pacienta mai tanara (37 ani) care va fi transferata la Neurochirugie cu fractura de coloana vertebrala lombara”, a declarat dr. Alina Streang, medic sef CPU Dej.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button