publicitate
publicitate
publicitate
 
BREAKING NEWSDin Oras

Anamaria Kovrig este noul viceprimar al municipiului Dej – FOTO

Anamaria Kovrig este noul viceprimar al municipiului Dej. Reprezentanta UDMR-ului in Consiliul Local a fost aleasa vineri de catre consilieri, in cadrul unei sedinte in care s-au constituit si cele patru comisii de specialiatate dar in care au depus juramantul si consilierii care nu au facut-o deodata cu ceilalti, in 22 octombrie.

Astfel, alaturi de Anamaria Kovrig, in cursa pentru functia de viceprimar al Dejului a intrat si Alina Mester, de la USR.

Rand pe rand, alesii locali au intrat in cabina de vot, unde au votat in secret cine ii va reprezenta in executiv pentru urmatorii patru ani, iar majoritatea voturilor au mers catre reprezentanta UDMR. Astfel, cu 11 voturi, Anamaria Kovrig a fost aleasa noul viceprimar al Dejului, in detrimentul reprezentantei USR care a obtinut doar 6 voturi. Doua voturi au fost nule.

Prin vot secret, reprezentanta maghiarilor a primit 11 voturi ”pentru” și va ocupa, în scurt timp, al doilea birou al Primăriei Municipiului Dej. De cealaltă parte, Alina Meșter (USRPLUS) a obținut șase voturi, iar două au fost nule.

Articole Similare

Un Comentariu

  1. bravo !!!ce se vorbea pe toate site-urile s-a adeverit!
    pnl acuza psd dar tot acelasi lucru il face.

    mincinosiii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close