publicitate
publicitate
publicitate
 
timp liber si divertisment

Anda Dimitriu a obţinut locul doi la Vocea României

Dejeanca Anda Dimitriu, din echipa lui Marius Moga, s-a clasat a doua în finala Vocea României, sezonul IV. Tiberiu Albu, din echipa lui Tudor Chirilă, a câştigat trofeul Vocea României şi cecul de 100.000 de euro. Locul trei a fost ocupat de Maria Hojda, echipa Loredanei, şi Aliona Munteanu din echipa lui Smiley.

Anda Dimitriu şi-a început seara la finala Vocea României 2014 prin versurile piesei lui Celine Dion “All by myself”. “Vocea ta a sunat bine, chiar dacă ai fost acolo sus“, a lăudat-o Loredana.

Anda a fost lebăda neagră de la Vocea României. Lebăda neagră din seara asta o să fie lebăda albă la finalul competiţiei”, i-a spus Marius Moga.

La proba duetului, maestrul Gheorghe Zamfir şi Anda Dimitriu i-au adus lacrimi în ochi lui Marius Moga printr-un moment pur românesc. Cei doi au interpretat “Lie ciocârlie” şi au oferit telespectatorilor clipe emoţionante, răsplătite cu ropote de aplauze.

De asemenea, Anda Dimitriu a cântat şi alături de antrenorul ei, Marius Moga, o piesă veselă care a adus pe scena Vocea României o mulţime de copii.

Pe scena Vocea României au mai urcat David Bisbal, Inna şi câştigătorul de anul trecut, Mihai Chitu.

Articole Similare

10 Comentarii

  1. Hai sa fim realisti! In afara de povestea lacrimogena pe care a avut-o , lebada neagra nu merita sa treaca nici de primul duel ! Lacrimogena , da, un pic de bun simt ca e fata de profesori , nu de boschetari !

    In afara de multumirile exagerate , adresate lui Moga, din punct de vedere muzical a fost nimic !Cand osa invete ca vocea e mai importanta decat lacrimogenele, si pilele, o sa ajunga cantareata !

  2. Sunt mirat de faptul ca asa putine comentarii Cand a fost la Dej ,”dejenii au talent”si a evoluat Grigore,au fost mai multe comentarii.Ma asteptam sa-si spuna parerea ,colegii parintilor,concurentei.Referitor postarea ,numitului,saythe,care a lipsit de la unele ore de scriere,ma gandesc la faptul ca maestrul Zamfir stie sa faca o apreciere si nu se lanseaza in aprecieri gratuite,considerand ca Anda este “vocea castigatoare”

  3. Felicitari ANDA pentru performanta de a ajunge in finala !!!
    Mai nu stiu chiar toti handicapatii si frustratii si boschetarii si neavizatii isi exprima parerile ????!!!!

  4. Bravo Anda,felicitari! Serioasa si cu capul pe umeri,oameni ca ea reprezinta Dejul nu ”accidentul” Rosa… .

  5. Dupa parerea mea un pic avizata dupa mai bine de 15 ani de dj si canto 3 ani la scoala T. Jarda – Cluj , ar fii meritat locul 1 Anda ; Tiberiu Albu a fost un concurent slabut i-ar fii trebuit o voce mai puternica , un cantaret adevarat canta prin tehnica microfonului distantand microfonul de gura in functie de cat de puternica este vocea dar mai nou se canta cu microfonul in gura mai ales daca ai o voce slaba, Anda nu este o voce slaba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close