ads
publicitate
 
Din Zona

Apa cu porția pentru mai multe localitati din zona Dejului | Compania nu face fata

In anul 2021, an in care alte popoare trimit roboti de cercetare pe Marte, Compania de Apa Somes nu e in stare sa asigure corespunzator alimentarea cu apa a tuturor abonatilor pe care ii are. Si nu vorbim despre o avarie aparuta neprevazut, ci despre incapacitatea companiei de a le oferi oamenilor in permanenta apa de la retea, desi acestia sunt abonati si se afla la putini kilometri de orasele judetului. Acum, in timpul verii, cand oamenii ar avea nevoie mai mult ca oricand de apa, Compania a decis sa le-o ofere cu portia, pentru ca a crescut consumul si bazinele se golesc rapid.

In zona Dejului, cei mai afectati sunt abonatii din comunele Cuzdrioara, Catcau, Caseiu si Vad, care au fost deja instiintati de primarii ca alimentarea cu apa se va face cu intermitenta, din cauza consumului crescut din ultima perioada. Unii au doar presiune scazuta, dar altii, aflati mai la capatul retelei, nu au la robinet nici macar un picur, desi atunci cand s-au abonat, au crezut ca se pot baza in permanenta pe apa de la retea, avand in vedere ca suntem in anul 2021.

“Datorita temperaturilor ridicate din ultima perioada si datorita faptului ca a crescut consumul de apa, va informam ca se va furniza apa intermitent pe localitati in perioadele cu canicula, astfel incat sa beneficieze fiecare zona de apa potabila. Revenim cu rugamintea sa informati cetatenii ca in aceasta perioada, sa consume apa strict pentru consum menajer, nu si pentru lucrari agricole”, este anuntul trimis spre primarii de Compania de Apa Somes.

Unde dau apa, nu poate fi folosita

Ieri, mai multi locuitori ai Dejului au sesizat faptul ca apa de la robinete nu putea fi folosita, aceasta fiind foarte murdara si avand un miros urat.

Apa care a curs ieri la robinetele din Dej, colectata de un dejean pentru a fi dusa la analize:

 

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close