publicitate
publicitate
publicitate
 
Din Zona

Argentina a disparut de acasa | Politistii din intreg judetul Cluj o cauta

O minora in varsta de 17 ani din comuna Calatele, judetul Cluj, a disparut de acasa ieri in jurul orei 12, iar de atunci este de negasit. Politia cere sprijinul cetatenilor pentru a-i da de urma. Oricine are informatii despre locul in care s-ar afla, este rugat sa sune la 112.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că la data de 15 septembrie, în jurul orei 12.00, minora Rezmiveș Argentina, în vârstă de 17 ani și 10 luni, din comuna Călățele, județul Cluj, a plecat singură de la domiciliu, iar de atunci nu este de găsit. 

SEMNALMENTE înălţime aproximativ 160 cm, circa 50 de kg, ochi negri, păr roșcat, faţa ovală, buze voluminoase, nas cârn,  bărbia pronunțată,  constituție fizică slabă.

La data dispariţiei aceasta purta un compleu de culoare mov alcătuit din 2 piese, respectiv  bluză cu mânecă lungă și fustă lungă până la glezne având aplicate margele de culoare argintii, iar în picioare avea o pereche de papuci, tip șlapi.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close