mariflor
gold freedom restaurant
mariflor
bosch angajeaza
alexander
centrul medical
Din ZonaNationale&Internationale

Armata Romaniei “sprijina” NATO prin furtul combustibilului pentru avioanele politiei aeriene – VIDEO

Furtul de combustibil devine o rutina pentru Armata Romana care reuseste inca o data sa se faca de rusine in fata aliatilor NATO. Daca bidoanele cu motorina scoasa din rezervoarele camioanelor militare si vandute direct la marginea drumului au devenit lucruri banale in ultimii zeci de ani, in ultima perioada, militarii romani au trecut la un alt nivel – fura combustibilul din bazele NATO, indiferent daca este destinat avioanelor, elicopterelor sau altor autovehicule militare.

Cel mai recent caz a avut loc zilele trecute, cand opt militari de la Baza Aeriana Mihail Kogalniceanu au fost retinuti e procurori pentru furt de combustibil. Acestia au reusit sa fure 7 tone de combustibil destinat avioanelor si elicopterelor NATO care faceau politie aeriana. Procurorii au facut zeci de perchezitii si spun ca au indicii conform carora cantitatea ar fi mult mai mare.

Nu este prima dată când baza este în vizorul anchetatorilor. Procurorii de la crimă organizată au fost acolo şi 2021, când au destrămat o reţea clandestină. Mai mulţi angajaţi români de la Mihail Kogălniceanu au fost acuzaţi că au furat din bază, timp de patru ani, motorină în valoare de aproape două milioane de dolari.

In 2020, un trecator a surprins un camion al unei unitati militare din Dej, tras pe dreapta intr-o parcare de langa Gherla, iar militarii umpleau cu combustibil mai multe bidoane aflate in portbagajul unei masini. Cazul a fost facut uitat de superiorii unitatii sub pretextul ca nimeni nu poate dovedi ca in bidoane se afla chiar motorina.

Militari din Dej, prinsi cand vindeau motorina din camioanele armatei – VIDEO

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close