publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
 
Din ZonaEveniment

Astazi este ultima zi de VARA | Cum va fi vremea TOAMNA aceasta

Ne place sau nu, astazi este ultima zi de vara calendaristica, iar de maine incepe toamna, cel putin in calendar.  Meteorologii au actualizat insa prognoza pentru aceasta toamna si spun ca cel putin o saptamana ne vom mai putea bucura de temperaturi specifice anotimpului cald. 

Specialistii precizeaza ca toamna acestui an aduce temperaturi mai ridicate decat normalul perioadei, mai ales in luna septembrie si ca primul inghet, cu exceptia zonelor montane, il vom simti abia spre sfarsitul lunii noiembrie.

SEPTEMBRIE

In prima saptamana a lunii septembrie, temperaturile medii ale aerului vor avea valori mai ridicate decat cele specifice perioadei, mai ales in regiunile sudice, insa nu fac exceptie nici celelalte regiuni, acolo unde in termometre vor fi temperaturi usor mai ridicate decat cele normale. Nici ploile nu ne vor pune probleme in prima luna de toamna, precipitatiile fiind sub normalul perioadei. Abia spre finalul lunii se va simti o usoara racire, sesizabila insa putin mai tare in timpul noptilor.

OCTOMBRIE

Meteorologii spun ca abia in octombrie vom simti cu adevarat venirea toamnei, insa nu in prima parte a lunii. In general, aceasta luna va fi una calda, cu temperaturi in timpul zilei de pana la 23 de grade Celsius, insa cu nopti reci, cu minime care vor cobori pana la 3 grade Celsius. Abia de la mijlocul lunii toamna isi va intra in drepturi, insa doar in ceea ce priveste temperaturile din termometre, deoarece precipitatiile vor fi slabe.

NOIEMBRIE

In luna noiembrie, spun meteorologii, vom simti cu adevarat sfarsitul de toamna, deoarece vremea se va raci semnificativ, temperaturile atingand valori maxime in timpul zilei de doar 13 grade Celsius. Mai mult decat atat, pe tot parcursul lunii, cerul va fi predominant noros, vremea va fi mohorata si precipitatiile vor fi insemnate. Din a doua jumatate a acestei luni ne putem astepta si la temperaturi negative in timpul noptii.

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close