publicitate
publicitate
publicitate
 
ActualitateBREAKING NEWSDin OrasEveniment

Astazi este Ziua Pompierilor din Romania | Salvatorii din Dej si-au prezentat tehnica de interventie – FOTO

În fiecare an, în 13 septembrie, pompierii militari îşi sărbătoresc eroii din Dealu Spirii care şi-au sacrificat viaţa în Revoluţia de la 1848. La Dej, Ziua Pompierilor a fost sărbătorita ieri, 12 septembrie, în Piata Bobalna.

Pompierii dejeni au prezentat publicului larg tehnica specifică de intervenţie. Cei prezenti au putut vedea indeaproape autospecialele de descarcerare, de stingere, ambulantele SMURD dar si o motocicleta folosita de medici la interventie.

Si primarul Costan Morar a tinut sa le transmita un mesaj salvatorilor cu ocazia “Zilei Pompierilor din Romania”.

“Astăzi, 13 septembrie, la fel ca în fiecare an, sărbătorim Ziua Pompierilor din România.

O zi însemnată în care cinstim memoria pompierilor militari care în urmă cu 170 de ani, în data de 13 septembrie 1848, au scris cu propriul sacrificiu o pagină importantă din istoria noastră, în bătălia de la Dealul Spirii.

Totodată ne îndreptăm gândurile de recunoştinţă către pompierii români care au salvat și salvează vieți, intervenind în lupta împotriva incendiilor sau în alte situații de urgență. 

În această zi în care celebrăm  Ziua Pompierilor din România transmit pompierilor dejeni aprecierea şi respectul pentru profesionalismul, dăruirea şi sacrificiul,  dovedite în  îndeplinirea misiunilor de apărare a vieții,  îi felicit pentru colaborarea în cadrul evenimentelor organizate în oraș și pentru organizarea de activități în centrul municipiului cu scopul informării cetățenilor și a deschiderii spre comunitate. 

Tuturor pompierilor dejeni şi familiilor lor, le urez multă sănătate şi împliniri pe plan profesional şi familial, alături de un sincer <La mulţi ani> “, a transmis primarul Costan Morar.

Foto: Bogdan Borodi

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close