mariflor
transmixt
mariflor
bosch angajeaza
alexander
centrul medical
ActualitateBREAKING NEWSDin Oras

Astazi s-a redeschis Parcul Balnear Toroc | Cum arata anul acesta si ce schimbari s-au facut – VIDEO

Astazi a inceput oficial sezonul estival 2021 la Parcul Balnear Toroc. Cu tarife marite, dar si cu unele imbunatatiri, cele trei bazine, plajele dar si lacul cu apa sarata, ii asteapta pe dejenii iubitori de balaceala sa treaca pragul bazei de agrement. Astazi, in prima zi, clientii au lipsit cu desavarsire, din cauza vremii neprielnice pentru plaja sau baie in piscina. Totusi, baza de agrement este pregatita.

Doua dintre cele trei bazine (cel de la tobogane si cel cu apa sarata) au fost umplute deja cu apa, iar piscina principala este in curs de umplere. Inainte de redeschidere, toate bazinele au fost revopsite, nisipul de pe plaje a fost curatat, umbrelele reparate, iar in zona piscinelor a fost pus gazon artificial, atat pentru aspect dar si pentru confort.

Ceea ce lipseste este prelata de pe copertinele de deasupra sezlongurilor din zona piscinelor, insa aceasta nu a fost pusa intentionat. In locul prelatei vor fi montate panouri solare, folosite pentru a incalzi apa din bazine, prelungind in acest cu 2-3 saptamani perioada in care acestea vor ramane deschise dupa sosirea toamnei.

zona in care vor fi montate panouri solare

Noile tarife de la Parcul Balnear Toroc sunt:

  • 25 lei/zi – persoanele cu varsta de peste 10 ani (include accesul la plaja, piscine, lac si la tobogane)
  • 15 lei – intre orele 16-20 de Luni pana vineri
  • 200 lei – abonament cu 15 intrari, valabil in timpul saptamanii
  • 10 lei – inchiriere sezlong
  • Copiii sub 10 ani au intrare gratuita

Parcul Balnear Toroc, pe lângă lacul sărat, are un bazin pentru adulți cu o suprafață de 700 de metri pătrați, un bazin cu apă sărată cu o suprafață de 113 mp, un alt bazin pentru copii în suprafață de 96 de metri pătrați și 3 tobogane care coboară de pe versantul dealului.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close