publicitate
publicitate
ads
 
BREAKING NEWSDin Zona

Atac violent intre nepalezi, la Cluj-Napoca | Si-a atacat colegii cu toporul – VIDEO

Atac violent intre cetateni nepalezi la Cluj-Napoca. Un barbat a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a fost atacat cu un topor, chiar de colegul de apartament. Autorul a fost retinut si este cercetat pentru tentativa de omor, iar victima a fost operata si este internata in spital.

Totul s-a intamplat in acessta dimineata, putin dupa ora 5. Atunci, reprezentantul firmei la care lucrau nepalezii a sunat la 112 si a anuntat ca unul dintre ei si-a atacat colegii de apartament cu un topor.

Cel mai grav ranit a fost un barbat in varsta de aproximativ 30 de ani, care a fost lovit puternic in zona capului si care a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta din Cluj cu o fractura craniana. 

La spital a ajuns si agresorul, insa cu rani usoare, produse de ceilalti colegi care au incercat sa il imobilizeze imediat dupa atac.

Suspectul in varsta de 37 de ani este audiat la politie, dar cercetarile merg destul de greu pt ca nici el dar nici ceilalti nepalezi, martori la atac, nu vorbesc nici romana dar nici engleza.

Acestia au venit in romani in urma cu un an si jumatate si erau angajati la o firma de intretinut spatii verzi.

Vecinii lor spun ca nu au facut niciodata probleme, dar, surse din ancheta spun ca in urma cu doua zile, agresorul a ajuns la spitalul de psihiatrie cu un episod de agitatie, cauzat de anumite probleme pe care le-ar avea familia lui in Nepal.

Tocmai de aceea, va fi supus si unei expertize psihiatrice pentru a se stabili daca avea discernamant atunci cand si-a atacat colegii.

 

Articole Similare

Un Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close