mariflor
gold freedom restaurant
mariflor
bosch angajeaza
alexander
centrul medical
Politic

Atât s-a putut! USR PLUS bate palma cu AUR pentru a-l da jos pe Cîțu

Infuriati de faptul ca Florin Citu l-a demis aseara pe ministrul justitiei, cei de la USR Plus vor cu orice pret sa ii raspunda cu aceeasi moneda si cer inlocuirea premierului. Pentru ca singuri nu ar avea suficiente voturi pentru o motiune de cenzura care sa treaca de Parlament, liderii USR PLUS au discutat cu George Simion (AUR) si chiar au convenit ca parlamentarii condusi de Dan Barna si Dacian Ciolos sa semneze textul motiunii pe care il vor depune cei de la AUR.

“Dacă Florin Cîțu se agață de scaunul de la Palatul Victoria, așa cum l-am pus în funcție în Parlament, îl vom da jos tot în Parlament. USR-PLUS are 80 de semnături (parlamentari) pe moțiunea de cenzură. Am discutat cu AUR să vedem dacă avem o variantă de a strânge semnături. Împreună, avem 122 de semnături”, a afirmat Ionuț Moșteanu, deputat USR.

Va reamintim, USR-PLUS a declarat inca de aseara ca nu il mai sustin pe Florin Citu in functia de premier, dupa ce acesta l-a demis pe Stelian Ion (USR PLUS) din functia de ministru al justitiei. Tensiunile in coalitia de guvernare erau oricum mari, pentru ca cei de la USR s-au declarat impotriva programului PNDL 3 pe care Guvernul Citu il dorea lansat, program prin care primariile ar fi primit in total peste 44 miliarde de euro pentru proiecte si lucrari de dezvoltare.

S-a rupt lantul de … | USR PLUS cere inlocuirea lui Florin Cîțu dupa ce l-a revocat pe ministrul justitiei

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close