BREAKING NEWSDin Zona

Atentie la mall! | O parte a unui tavan din Iulius Mall Cluj s-a prabusit – VIDEO

Mare atentie chiar si atunci cand mergeti la mall. O parte a tavanului din Iulius Mall Cluj s-a prabusit, duminica dimineata, in zona supermarketului Auchan. Incidentul deosebit de grav a avut loc la o ora la care mall-ul era extrem de aglomerat, in apropiere de locul de joaca pentru copii. Placile de rigips au cazut peste standul unui magazin, dar nimeni nu a fost ranit.

Reprezentantii mall-ului transmit ca totul s-a intamplat in urma spargerii unei conducte de apa, care ar fi inmuiat placile din tavan.

“Incidentul la care faceți referire a fost cauzat de fisurarea unei țevi de agent termic rece, apa scursă deteriorând o porțiune din tavanul fals, care a cedat. Ulterior, tavanul a fost decupat controlat pe o suprafață mai mare pentru a se putea interveni. Nimeni nu a fost rănit și nu au fost alte pagube. Zona a fost delimitată rapid și se lucrează deja la remediere, activitatea nefiind afectată. Întregul sistem de instalații al mall-ului și cel de climatizare este verificat periodic, însă nu a fost o defecțiune care putea fi sesizată. Ne cerem scuze clienților pentru disconfortul creat!” transmit cei de la mall.

 

Articole Similare

3 Comentarii

  1. Daiana Cicio printesa tiganilor este de vina pentru acest eveniment neplacut

  2. ami cer scuze nea Eugen asa am auzit si eu din surse non de incredere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close