publicitate
publicitate
publicitate
 
sport

Atletic Olimpia Gherla a luat titlul national la juniori A1

 Echipa de juniori A1 de la Atletic Olimpia Gherla a devenit campioana nationala dupa ce a invins sambata in finala cu 2-1 pe Jiul Petrosani.

Partida disputata la Buftea a fost una dramatica, nu mai putin de patru lovituri de pedeapsa fiind acordate de arbitru pe parcursul meciului. Primele doua penalty-uri au fost acordate celor din Petrosani, insa portarul gherlenilor, Florin Poptean, si-a salvat echipa in ambele situatii, fiind declarat la finalul meciului cel mai bun portar al turneului.

Cei de la Jiul au reusit totusi sa deschida scorul in prima repriza, insa gherlenii au restabilit egalitatea dupa cateva minute, tot in urma unui penalty, transformat de Florin Pop in minutul 44. Acelasi Florin Pop a mai inscris inca o data de la punctul cu var, ducand Atletic Olimpia Gherla spre primul titlu national din istorie.

Atletic Olimpia Gherla s-a calificat la pas in finala, reusind sa castige sase meciuri consecutive fara sa primeasca gol. Gherlenii au eliminat in parcursul lor spre titlul national pe CS Barcau Nusfalau, Maramures Baia Mare, CS Ocna Mures, Vointa Cetate si Sporting Rosiorii de Vede.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close