publicitate
publicitate
ads
 
BREAKING NEWSDin Oras

Au fost impartiti banii pentru sport si cultura in Dej | Vezi cine primeste si cine nu

Comisia de selecție din carul Primariei Municipiului Dej privind îmbunătățirea sistemului de finanțare a programelor sportive și culturale, și-a reluat activitatea de evaluare si a stabilit proiectele cluburilor care vor primi in acest an bani de la bugetul local. Ținând cont de evoluția pandemiei de Coronavirus la nivel național sumele inițiale destinate proiectelor culturale și sportive din fonduri nerambursabile au fost  reduse cu 50%, iar unele proiecte desfășurate de Primăria Municipiului Dej, precum Zilele Orașului, Festivalul SAMVS, Toroc Fest și altele au fost reduse cu 100%, lucru care a dus la anularea acestor evenimente.

La capitolul SPORT, cei mai multi bani ii va primi clubul de volei Unirea Dej, pentru ca a obtinut cel mai mare punctaj de eligibilitate, fiindu-i aprobata suma de 500 000 lei. Cate 13 000 lei vor primi echipele de fotbal CFR Dej si Somesul Dej, iar 12 000 lei, clubul de aeromodele “Gloria” Dej.


La CULTURA, cei mai multi bani vor merge catre Asociatiile “Astra” si “Kadar Jozsef”, care vor primi fiecare cate 8000 lei. 6000 lei va primi Asociatia Civica a Maghiarilor Dejeni, iar 5000 lei, Fundatia “Andrei Muresanu”.

In funcție de evoluția situației sanitare și de restricțiile privind desfășurarea activităților culturale și sportive la nivel național fondurile stabilite pot fi diminuate. 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close