publicitate
publicitate
ads
 
Din Zona

Au fost reluate zborurile de la Cluj la Frankfurt | Vor fi 4 pe saptamana, iar din vara, zilnic

Dupa un an de intrerupere din cauza pandemiei, Lufthansa a luat decizia de a relua zborurile regulate pe ruta Frankfurt Main – Cluj-Napoca – Frankfurt Main. Primul zbor a fost efectuat deja ieri, iar in martie si aprilie vor fi cu o frecventa de 4 pe saptamana, urmand ca din luna iunie, sa fie zilnice.  

Zborurile vor fi operate pentru compania Lufthansa de către operatorul aerian regional Air Dolomiti, aşa după cum erau efectuate şi anterior debutului pandemiei Covid-19, cu aeronave Embraer E190/195 de 100 de locuri, disponibile atât la clasa Business cât şi la clasa Economy.

Directorul General Lufthansa Group pentru România şi Republica Moldova, Zlatko Zlatic, a declarat cu această ocazie:Ne face plăcere să anunțăm reluarea zborurilor de pe aeroportul din Cluj, chiar de astăzi. Începând cu 3 martie, Lufthansa va oferi patru zboruri săptămânale din Cluj către cel mai mare hub al companiei aeriene, Frankfurt, consolidand astfel legătura aeriana între Transilvania și Germania, si mai departe catre numeroase destinatii europene si internationale.  Mai mult, Lufthansa, Austrian Airlines și SWISS continuă să ofere zboruri către Frankfurt, Munchen, Viena și Zurich, principalele hub-uri ale Lufthansa Group. România a fost întotdeauna o piață importantă pentru Lufthansa Group și suntem mândri că deservim această piata de peste cincizeci de ani. Chiar și în timpul pandemiei nu am încetat niciodată să conectăm România cu lumea și așteptăm cu nerăbdare să ne întâmpinăm pasagerii la bordul aeronavelor noastre în această vară.”

David Ciceo, Directorul General al Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj, a precizat la rândul său: „Legătura aeriană care se restabileşte astăzi, cu cel mai mare hub aerian al companiei Lufthansa, va aduce o mai bună conectivitate pasagerilor care aleg să călătorească de la şi spre Cluj-Napoca, de pe principalul aeroport regional al României. Ne mândrim să fim printre primele aeroporturi din Europa care se reconectează cu hub-ul din Frankfurt Main şi depunem eforturi constante privind restabilirea unei reţele de rute diversificate de care să poată beneficia toţi cei care aleg să călătorească de pe Aeroportul Internaţional Cluj în 2021.”

Programul zborurilor catre Frankfurt:

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close