publicitate
publicitate
publicitate
 
Din Oras

Aurelian Muresan (PNL) despre telefoanele anonime: “Dezavuez metodele de tip bolșevic…cetatenii sa depuna plangere!”

Cei de la PNL, pe care multi dintre cei care au fost sunati in ultimele zile cu numar ascuns i-au banuit ca stau in spatele campaniei anti Morar Costan, au transmis in aceasta seara un punct de vedere referitor la telefoanele primite de dejeni.

Astfel, prin vocea presedintelului PNL Dej, Aurelian Muresan, mesajul transmis de liberali este urmatorul:

“Suntem asaltați de două zile de telefoane insistente, cu mesaje înregistrate, care sugerează fapte penale ale unor personaje politice din Dej. În calitate de președinte al Partidului Național Liberal Dej și de cetățean al acestui oraș, dezavuez metodele de tip bolșevic prin care se încalcă viața privată a cetățenilor orașului nostru. De asemenea, solicit  public să se facă dovada plângerii  penale, pe care primarul a spus că o inițiază, pentru acuratețea informațiilor. Îi încurajez pe toți cetățenii care se simt lezați să depună plângere organelor competente. Până la urmă, adevărul va ieși la lumină!” a transmis Aurelian Muresan.

Va reamintim, in ultimele zile, dejenii sunt sunati pe telefoanele mobile cu numar ascuns, iar cand raspund apelului le este pusa o inregistrare audio prin care se incearca denigrarea actualului primar Morar Costan. Mai mult, la finalul inregistrarii, dejenii sunt indemnati sa nu mai voteze Morar Costan.

Citeste despre asta aici:

Morar Costan despre apelurile anonime: “Sesizez organele de drept. Invit si dejenii sa o faca”

 

Articole Similare

Un Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close