publicitate
publicitate
publicitate
 
 
BREAKING NEWS

ACTUALIZARE | AVARIA A FOST REMEDIATA | Avarie la reteaua de APA | „Populatia NU va fi afectata” – VIDEO

O avarie pe traseul retelei care alimenteaza municipiul Dej cu apa potabila s-a produs in aceasta seara, in jurul orei 19:30. Mai multi soferi care circulau pe soseaua de centura a municipiului Gherla au sunat la 112 dupa ce au vazut un jet puternic de apa care se ridica din pamant la cativa zeci de metri inaltime.

Conform celor de la Compania de Apa Somes, avaria a fost depistata in zona localitatii Bunesti, pe conducta care duce apa la Dej. Din fericire insa, este vorba doar despre o vana dintr-un camin care a cedat, iar defectiunea va fi remediata inainte ca populatia sa fie afectata.

“O astfel de avarie este frecventa. Intr-adevar am oprit apa catre Dej, dar exista suficiente stocuri de apa in rezeroarele din oras, astfel incat consumatorii sa nu sufere in urma avariei. Se lucreaza deja la lipirea vanei respective, si apa va fi pornita in conducta inainte ca cea din rezervoare sa se termine. Populatia nu va fi afectata”, ne-a spus un reprezentant al companiei de apa.

Totusi, mai multi oameni din cartierul Dealul Florilor ne-au semnalat ca deja nu le mai curge apa la robinete. Cei de la Companie spun ca este posibil ca in zonele mai inalte presiunea sa fie mai scazuta, dar problema va fi remediata curand.

ACTUALIZARE: AVARIA A FOST REMEDIATA SI CONDUCTA A FOST REPUSA IN FUNCTIUNE.

Articole Similare

Un Comentariu

  1. Auzi, „profesionistii” astia „lipesc” vana !!! Meserie te halesc! Nici nu ma cunosti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close