BREAKING NEWSDin OrasEveniment

Barbat batut de agentii de paza in fata unei sali de jocuri din Dej | VIDEO

Un barbat a fost snopit in bataie, azi noapte, in fata unei sali de jocuri din Dej. Agentii firmei de paza au fost cei care i-au impartit pumni si picioare, pana cand acesta a cazut la pamant. Aflati in superioritate numerica, agentii au continuat sa il loveasca si atunci cand acesta zacea pe asfalt. Politistii s-au sesizat si ii cerceteaza pe agentii firmei de paza pentru PURTARE ABUZIVA.

Era aproape miezul noptii cand un barbat aflat la o sala de jocuri de pe strada Dobrogeanu Gherea a inceput sa se certe cu iubita lui care lucreaza acolo. Pentru ca acesta era in stare de ebrietate si discutiile contradictorii se amplificau, femeia s-a speriat si a chemat firma care asigura paza localului. Nu dupa mult timp au aparut si agentii de securitate care l-au scos pe barbat in afara salii de jocuri si fara sa stea prea mult pe ganduri au inceput sa imparta pumni si picioare. Barbatul batut a cazut la pamant fara a putea opune rezistenta, dar agentii au continuat sa il loveasca chiar si dupa aceea. In cele din urma, cand conflictul se consumase, in urma apelului la 112, la fata locului s-au deplasat politistii si o ambulanta. Medicii i-au acordat ranitului ingrijiri medicale, dar nu a fost internat.

Initial barbatul nu a depus plangere la politie, dar oamenii legii si-au dat seama ca in modul de actionare al agentilor de securitate sunt intrunite conditiile pentru PURTARE ABUZIVA,  astfel ca au deschis o ancheta. Ulterior, barbatul s-a razgandit si a depus plangere, iar astazi s-a prezentat la IML Cluj pentru a-si scoate un certificat medico-legal.

Urmeaza ca toti cei implicati sa fie audiati.

 

 

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close