publicitate
publicitate
ads
 
BREAKING NEWSDin ZonaEveniment

Barbat de langa Gherla, arestat dupa ce si-a strans iubita de gat

Un barbat in varsta de 46 de ani din Sanmartin a ajuns in arest abia la trei saptamani dupa ce si-a batut iubita si a strans-o de gat. Desi fapta a fost comisa in 19 mai, judecatorul pentru drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Cluj a decis abia ieri arestarea preventiva a acestuia, sub acuzatia de tentativa de omor.

Totul s-a intamplat in 19 mai, cand o femeie in varsta de 50 de ani din Sanmartin a sunat la politie, anuntat faptul ca a fost agresată de către concubinul său, un bărbat de 46 de ani. Acesta ar fi lovit-o pe victimă cu picioarele, cu pumnii şi ar fi ameninţat-o cu moartea după ce ar fi strâns-o de gât. 

În urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti a rezultat faptul că bărbatul şi-a strâns concubina de gât cu un cablu, motiv pentru care a fost cerută o expertiză medico-legală în urma căreia a reieşit faptul că viaţa femeii a fost pusă în pericol.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de  violenţă în familie sub forma  tentativei  de omor. 

In cursul zilei de ieri,  bărbatul a fost prezentat în faţa judecătorului pentru drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Cluj care, în urma probatoriului administrat în cauză, a emis un mandat de arestare preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close