ads
publicitate
 
BREAKING NEWSCoronavirus (COVID-19)Din Zona

Barbat din Caseiu decedat de COVID-19 | Sotia lui este inca in spital

Inca un deces cauzat de complicatiile provocate de COVID-19. Este vorba despre un barbat in varsta de 63 de ani din comuna Caseiu, care s-a aflat internat la Cluj-Napoca inca de la inceputul lunii aprilie, alaturi de sotia lui.

Ambii au fost confirmati cu noul coronavirus, dupa ce initial au fost transportati cu ambulanta la spitalul din Dej, iar mai apoi transferati la Cluj-Napoca. Din nefericire, barbatul nu a reusit sa invinga boala si ieri a fost declarat decesul. Sotia lui este internata in continuare in spital, dar starea ei de sanatate nu este una prea buna.

Conform procedurilor, barbatul va fi inmormantat chiar astazi, iar masina funerara va transporta sicriul de la spital direct la cimitir, acolo unde va fi inhumat in prezenta a doar 8 persoane.

“Data internării este in 02.04.2020 la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-ATI –pentru ventilație mecanică, transferat la secția de ATI – pentru suport respirator.
Data confirmării: 23.04.2020.
Data decesului: 24.04.2020, bronhopneumonie.
Comorbidități: HTA, insuficiență mitrală și tricuspidiana, Insuficiență cardiacă congestivă, Fibrilație atrială. Face parte din familie cu cazuri confirmate”, anunta Grupul de Comunicare Strategica.

In 23 aprilie, Grupul de Comunicare Strategica anunta prima femeie din Dej decedata din cauza complicatiilor date de COVID-19:

Femeie internata la Spitalul Municipal Dej, decedata din cauza complicatiilor date de COVID-19

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close