publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
BREAKING NEWSDin Oras

Barbat din Dej, arestat pentru agresiune sexuala | Victima era chiar fiica lui

Un barbat din Dej a ajuns in arest, fiind acuzat de agresiune sexuala in forma continuata, iar victima era chiar fiica lui. Calvarul fetei, acum in varsta de 14 ani, dura de mai bine de patru ani de zile, spun anchetatorii. Totul s-a sfarsit in momentul in care minora i s-a confesat unei alte persoane, care a sesizat politia.

Marti, barbatul a fost retinut de politisti pentru 24 de ore, iar ulterior, procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Dej a cerut arestarea preventiva a acestuia. In fata judecatorului de drepturi si libertati, barbatul nu a declarat foarte multe, nici nu a recunoscut dar nici nu a negat faptele. Pe numele lui a fost emis mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile.

“Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej şi în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatului […] cercetat pentru infractiunea de agresiune sexuală în formă continuată… pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 07.07.2021 ora 13,00 şi până la data de 05.08.2021, ora 13,00, inclusiv…” se arata in solutia pe scurt data de Judecatoria Dej.

Avocatul barbatului a cerut ca acesta sa fie cercetat in stare de libertate sau macar in arest la domiciliu, insa judecatorul a respins aceasta cerere. Oricum, aparatorii au depus apel impotriva deciziei, apel care se va judeca saptamana viitoare la Curtea de Apel Cluj.

Pana atunci, suspectul ramane in arest.

 

Articole Similare

2 Comentarii

  1. Sunt si situatii cunoscute de care nu se intereseaza autoritatile. Salarul merge, constinta moarta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close