publicitate
publicitate
publicitate
 
ActualitateEveniment

Un bărbat din Gherla a dat în judecată Spitalul Judeţean Cluj! Cere daune de 200.000 de euro

Un bărbat de 40 de ani din Gherla trece printr-o adevărată dramă de la o fractură deschisă suferită la picior în 2013. Acum este în pericol să-i fie amputat piciorul din cauză că rana nu i se mai vindecă ca urmare a infecției cu bacteria stafilococ auriu, scrie Clujust.ro.

Pacientul susține că a fost infectat în Clinica de Ortopedie a Spitalului Județean Cluj și a apelat la un avocat specializat pe cazuri de malpraxis, prin care a dat în judecată spitalul. Solicită daune morale de 200.000 de euro!

Pacientul a cerut instanței să oblige spitalul la plata a 22.350 lei daune materiale și 200.000 de euro daune morale. Potrivit avocaților acestuia, Dorin și Crina Tătaru, prejudiciul decurge din săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală.

Reclamantul a fost internat în Clinica de Ortopedie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj în 21 octombrie 2013 cu diagnosticul de ”fractură cominutivă de pilon tibial stâng, cu deplasare, deschisă, tip 3A”, ca urmare a unei căderi. A fost supus mai multor intervenții chirurgicale și tratamente, care durează de peste un an și jumătate, problemă medicală subzistă și chiar s-a agravat.

În data de 23 iunie 2014, pacientul s-a prezentat la spital deoarece plaga s-a suprainfectat și a fost operat din nou, extrăgându-se placa care consolida fractură. Cu această ocazie, i s-a efectuat o analiză a secreției din plagă, în urma căreia s-a constatat că este contaminat cu Stafilococ Auriu (Staphylococcus Aureus).

Citeşte mai multe pe Clujust.ro.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close