ActualitateDin Zona

Un barbat din Mintiu Gherlii si-a gasit sfarsitul strivit de cabana la care lucra – VIDEO

Un barbat in varsta de 58 de ani din localitatea Mintiu Gherlii a fost gasit, in aceasta noapte, decedat sub o cabana. Se pare ca barbatul efectua lucrari de consolidare la cladire, insa la un moment dat cabana a alunecat de pe pilonii care o sustineau. Barbatul nu a reusit sa se traga din fata cabanei si a fost prins sub greutatea acesteia.

Rudele l-au gasit pe acesta in jurul orei 23, insa medicii ajunsi la fata locului au constatat decesul. La fata locului au intervenit pompierii din Dej care au avut o misiune dificila pentru a-l scoate pe barbat de sub cabana.

La orele 23:18 Detasamentul de Pompieri Dej a fost anuntat ca o cabana s-a prabusit peste o persoana in localitatea Mintiu Gherlii (…) La locul solicitarii am gasit o persoana de sex masculin prinsa sub cabana; aceasta era decedata. Interventia a fost putin mai dificila, deoarece cabana era construita in panta si s-a deplasat de pe locul in care a fost construita. A fost necesar sa o asiguram pentru a putea extrage persoana de sub cabana. Am actionat cu accesoriile de descarcerare si am reusit sa scoatem victima afara” a declarat Radu Mesesean de la Detasamentul de Pompieri Dej.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close