aeroport cluj

alexander internatinoal
Eveniment

Barbat din Reteag retinut pentru amenintare | A facut scandal in parc

La data de 12 iunie, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș au luat măsura reținerii pentru 24 de ore împotriva unui bărbat de 36 de ani din Reteag. Acesta este bănuit de comiterea infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Ca urmare a cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat de către polițiști, în urma unei sesizări din data de 31 mai a.c., s-a stabilit faptul că bărbatul de 36 de ani, în timp ce se afla în parcul din centrul localității Reteag ar fi amenințat un alt bărbat de 42 de ani, din Cristeștii Ciceului. Totodată, a tulburat ordinea și liniștea publică provocând indignarea celorlalte persoane aflate în parc.

Cu privire la cele constatate, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș au dispus reținerea bărbatului pentru o durată de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi acesta să fie prezentat magistraților cu propunere de luarea a unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș în vederea stabilirii întregii activități infracționale și participației penale.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button