publicitate
publicitate
publicitate
 
ActualitateBREAKING NEWSDin Zona

Bărbat răsturnat cu tractorul pe un câmp de lângă Urişor | A ajuns la spital – VIDEO

Un bărbat în vârstă de 46 de ani din Urişor a ajuns în această seară la spital după ce s-a răsturnat de mai multe ori cu tractorul pe un deal de lângă localitate.

Acesta cobora spre casă, dar din cauza înclinaţiei prea mari a dealului şi a terenului alunecos,  s-a răsturnat. În urma apelului la 112, un echipaj al ambulantei Dej, unul al  poliţiştilor, dar şi pompierii de la descarcerare s-au deplasat de urgenta la faţa locului.

Echipajele au fost nevoite să parcurgă un kilometru pe jos, prin noroi, până în locul în care se afla bărbatul. După ce a fost stabilizat, targa pe care l-au pus medicii a fost cărată pe braţe de pompieri până la ambulanţă.

Medicii au fost nevoiţi să îl sedeze, deoarece bărbatul rănit a avut un comportament neadecvat faţă de aceştia, prezentand halena alcoolica.

Dupa ce va primi ingrijiri medicale la Dej, un echipaj al Ambulantei il va transfera la Cluj-Napoca pentru investigatii suplimentare.

Articole Similare

2 Comentarii

  1. E pericol public umbla cu tractorul beat.Intr-o zi era sa ma accidenteze in timp ce mergeam la serviciu cu masina personală pe sosea .

  2. Si totusi, diferenta tehnologica enorma dintre Caracal si Ghiej e evidenta!!! Oltenii se rastoarna cu caruta!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close