publicitate
publicitate
publicitate
 
Eveniment

Barbat talharit si batut in centrul Dejului. Agresorul, prins in 10 minute

Un barbat de aproximativ 55 de ani din Dej a ajuns luni seara la spital dupa ce a fost batut de un tanar in centrul municipiului Dej. Barbatul se afla in fata unui magazin din zona Arta pentru a face cateva cumparaturi, iar un tanar i-a sustras portmoneul din buzunar si a fugit. Barbatul a alergat dupa el pentru a-si recupera portmoneul, dar autorul a intrat intr-un gang aflat in apropiere. Cand pagubitul a intrat in gangul neiluminat, s-a trezit cu cativa pumni primiti in fata, dupa care agresorul a disparut. Din fericire pentru barbat, acesta a scapat portmoneul, care  a fost gasit de un trecator si i l-a returnat. A sunat la 112, iar la fata locului s-a deplasat un echipaj de politie care a inceput in scurt timp cercetarile. Barbatul batut a fost transportat la spital, suferind un traumatism facial, urmand a ramane sub observatie.

ACTUALIZARE: Autorul a fost prins de politistii din Dej in aproximativ 10 minute de la producerea evenimentului. Este vorba de un adolescent de 15 ani, care are antecedente penale. Acelasi tanar, in luna septembrie 2013 i-a furat poseta unei femei pe strada Crisan din Dej. In aceasta seara, politistii au gasit asupra lui si telefonul mobil al barbatului talharit. Pentru ca este minor, si nu are nici macar 16 ani, acesta va fi cercetat in stare de libertate.

Citeste si:

arta

Vom reveni cu detalii!

Articole Similare

8 Comentarii

  1. Acelasi autor, impreuna cu alti doi minori au spart joi noaptea un magazin de haine din Dej, de unde au furat bunuri in valoare de 2500 de lei.

  2. “Acelasi autor, impreuna cu alti doi minori au spart joi noaptea un magazin de haine din Dej, de unde au furat bunuri in valoare de 2500 de lei.”-adica in luna septembrie

  3. sa-l prind eu in fata mea vreodata pe cate un derbedeu dintr-asta…..nici Iisus nu-l mai poate salva..rup tot in el :))))

  4. lasa-ti-l in stare de libertate pana mai da in cap la 2-3 oameni..exista centre de reeducare

  5. Cum adica cercetat in stare de libertate avand in vedere ca are antecedente? Pai asta o sa fure si o sa omoare ca stie ca politia nu ii poate face nimic.Slab de tot ba baieti.Data viitoare cand omoara pe cineva datii si o medalie. lasati-l sa ne omoare pana face 18 ani :)) Asta va ajunge ca si Cioaca.

  6. lasatil liber ca deja in fiecare saptamana fura posetele la femei pe str.ghioceilor numa sapt.trecuta joi a furat din nou deja ne este frica sa mergem la serviciu si sa venim.

  7. Eu nu mai inteleg nimic….in stare de libertate? Facetiva treaba ce ca are 15-16 ani? nu imi vine sa cred ce se intampla…….poi ziceti fratilor ca…ne punem si ii eliminam…..ia sa faca unu dinasta la mine asa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close