publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
BREAKING NEWSDin Oras

Barbati din Dej, Bistrita si Cluj, retinuti | Transportau ilegal persoane si colete in strainatate – FOTO

Patru persoane din Dej, Bistrita si Cluj-Napoca au fost retinute de politisti pentru ca si-au facut in mod ilegal firma de transport, fara a detine licenta. Acestia faceau curse periodice de persoane catre Vestul Europei, dar transportau si colete, desi nu aveau voie sa faca acest lucru. Mai mult decat atat, sumele incasate de la oameni nu erau inregistrate in evidentele contabile. 

Conform politistilor, la data de 14 noiembrie, lucratori ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bistrița-Năsăud au pus în executare 14 mandate de percheziție domiciliară, la imobile aparținând unor persoane din Bistrița-Năsăud, Vaslui, Vrancea, Teleorman, Galați și Cluj și o ordonanță de percheziție a unui autocar, într-un dosar de evaziune fiscală, constituirea unui grup infracțional organizat și delapidare.

Perchezițiile au fost desfășurate pentru documentarea activității infracționale și administrarea probelor într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări cu privire la 5 persoane, reprezentanți ai unor societăți comerciale care efectuează transport internațional de persoane și transport de colete, fără a deține licență și fără a înregistra în contabilitatea societăților sumele încasate, prejudiciul produs fiind estimat la aproximativ 500.000 de lei.

Ca urmare a celor 15 mandate de percheziție, au fost ridicate mijloace de probă cât și 20.215 de euro, 28.345 de lei, 170 de lire sterline.

În continuarea activităților, au fost puse în executare un număr de 6 mandate de aducere, în baza cărora au fost prezentate la audieri persoane bănuite și martori. S-a dispus reţinerea a 4 persoane cu vârste cuprinse între 54 și 57 de ani, din Bistrița, Dej și Cluj-Napoca, urmând ca doi bărbați de 57 de ani, din Bistrița și Cluj-Napoca să fie prezentați magistraților cu propunere de luare a unei noi măsuri preventive.

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close