publicitate
publicitate
publicitate
 
Din ZonaEveniment

Bătaie între femei într-un bar din Salaj | Au folosit bâte, pumni si picioare de mese – VIDEO

Un cuplu de indragostiti din localitatea Garceiu, judetul Salaj, a fost luat la bataie in ziua de Boboteaza,  in barul din sat. Bătăușele sunt trei femei, care se pare, erau geloase pe frumusetea unei consatence, astfel ca, la betie, s-au hotarat sa ii dea o lectie. Totul s-a intamplat sub privirile unui copil de aproximativ 3 ani, care privea atent bataia de pe o masa a barului, si chiar daca la un moment dat a cazut pe podea, nimeni nu l-a bagat in seama. Bătaia a continuat. Cele trei agresoare s-au ales acum cu dosar penal. 

Conform politistilor, totul s-a intamplat in 6 ianuarie, in barul din Gârceiu, comuna Crișeni. Doua surori, Lucia (29 ani) si Suzana (26 ani), impreuna cu mama lor, Lucretia (59 ani), s-au intalnit in localul respectiv cu fostul iubit al uneia dintre ele, care…era cu o alta femeie. Aprigă la mânie si cu mintea intunecata de gelozie, una dintre cele două surori a cerut explicatii de la barbatul care statea la masa cu noua femeie, dar nu a durat mult pana cand si-a descarcat furia pe aceasta. In sprijinul ei au sarit si celelalte femei care o insoteau si care, inexplicabil, in ziua de Boboteaza au hotarat sa poarte cu ele prin sat si câte o bâtă. Barbatul a fost prins la mijloc intre cele trei bătăușe si femeia pe care acestea si-au descarcat furia, dar in scurt timp totul s-a transformat intr-o bataie generală in care sau folosit pumni, bâte, palme, păruieli, picioare si picioare de masă.

Politistii au fost sesizati printr-un apel la 112 cu privire la incidentul din bar, iar tânăra agresata a fost transportata la spital, insa nu a ramas internata. Acesteia i s-a adus la cunostinta ca poate depune plangere impotriva celor trei agresoare, si a fost indemnata sa isi scoata un certificat medico-legal. Pana atunci, oamenii legii fac cercetari pentru loviri sau alte violente si distrugere.

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close