mariflor
gold freedom restaurant
mariflor
bosch angajeaza
alexander
centrul medical
BREAKING NEWSDin Zona

Bloc evacuat la Cluj dupa ce apartamentul unui tanar “agitat” a luat foc – VIDEO

A fost agitatie mare pe strada Grigore Moisil din Cluj-Napoca, dupa ce un apartament de la parterul unui bloc a luat foc. Locatarii celorlalte apartamente au fost evacuati cu autoscara, insa atunci cand pompierii au vrut sa il evacueze si pe tanarul care locuia in apartamentul incendiat, au fost refuzati. Au fost chemati mascatii, care au spart usa si l-au scos pe acesta cu forta. Tanarul era agitat, astfel ca a fost incatusat, pus pe o targa si transportat la spital.

Vecinii spun ca inainte de incendiu, acesta alerga dezbracat in fata blocului si avea un comportament ciuadat. Oamenii din zona spun ca nu de putine ori din apartamentul acestuia se simtea un miros puternic, uneori de cannabis si cred ca acesta consuma substante interzise. Dupa ce interventia pompierilor s-a incheiat, in apartament au intrat si politistii, care au deschis o ancheta.

La spital se va stabili daca tanarul are tulburari psihice, desi nu era in evidenta cu astfel de afectiuni, sau era drogat, asa cum sustin vecinii.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close