publicitate
publicitate
publicitate
 
ActualitateBREAKING NEWSDin ZonaEveniment

Bombe de aviatie gasite la piciorul unui pod de cale ferata, in Coldau – VIDEO

S-a dat alarma in localitatea Coldau, din judetul Bistrita Nasaud, dupa ce o echipa de muncitori, care efectuau lucrari de intretinere la podul de cale ferata de peste Raul Somesul Mare, au dat peste mai multe elemente de munitie. Muncitorii au sunat de indata la 112, iar la fata locului au intervenit pompierii bistriteni, care au descoperit nu mai putin de 3 bombe neexplodate, la un picior al podului de cale ferata.

Pirotehnistii au dezgropat cele trei bombele de aviatie, de aproximativ 50 de kilograme fiecare, apoi le-au ridicat pentru a le transporta in vederea asanarii, intr-un loc din apropiere, unde au fost ingropate si urmeaza sa fie asanate, in siguranta. Populatia din zona a fost informata despre faptul ca distrugerea va avea loc pe raza localitatii Branistea.

Pe toata durata interventiei celor de la ISU Bistrita Nasaud, zona a fost izolata, iar traficul feroviar a fost paralizat pe magistrala 400, intre statiile CF Beclean pe Somes si Coldau, judeţul Bistriţa-Năsăud. Dupa aproximativ o ora, trenurile au putut circula din nou peste podul din Coldau, iar dupa ce zona a fost asigurata, pompierii au extins cautarile.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close