publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
BREAKING NEWSDin Zona

BONȚIDA | Oamenii au fost invitați la vaccinare cu ceterași si chiuituri – VIDEO

Doua saptamani! Atat a ramas pana la festivalul Electric Castle din acest an, iar una dintre conditiile puse pentru reluarea evenimentelor a fost vaccinarea. Si cum campania nationala bate pasul pe loc, s-a trecut la masuri mai neoficiale de promovare a vaccinarii. La Bontida, astazi, ceterasii au strabatut ulitele comunei cu caruta, pt a-i indemna pe oameni sa se imunizeze. Vaccinarile au fost facute chiar de Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare.

Totul a fost pus la cale de organizatorii Electric Castle impreuna cu DSP Cluj si celelalte autoritati implicate in procesul de vaccinare. Pentru a treia oara, langa castel a fost amenajat un centru de vaccinare, unde intreaga zi oamenii care nu au facut-o pana acum, s-au putut imuniza cu Johnson & Johnson sau cu Pfizer. Activitatea a fost inceputa chiar de Valeriu Gheorghita, aflat zilele acestea in judetul Cluj. Chiar si asa, oamenii care nu s-au vaccinat pana acum, nu s-au inghesuit sa o faca nici astazi, spunand ca nu au primit suficiente informatii despre vaccin.

Chiar si asa, ceterasii au strabatut ulitele comunei, cantand si strigand lozinci la portavoce, indemnadu-i pe oameni sa treaca pe la vaccin.

Cei care au mers totusi pe la centrul de vaccinare, au fost intampinati de un ansamblu folcloric si dansuri populare.

Articole Similare

Un Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close