mariflor
transmixt
mariflor
bosch angajeaza
alexander
centrul medical
Din Zona

BRENT.ro un brand fain de la Cluj

Cu toate ca vara a trecut, parca n-a trecut vremea vacantelor. Si sincer asa in prag de toamna, ar merge o excursie, un fel de team building de familie. Izbit fiind de aceasta pofta nestavilita pentru o vacanta tarzie si de nevoia unei masini incapatoare, m-am regasit in cuvintele celor de la BRENT.ro  “mereu e nevoie de ceva in plus”.

Si cum eu aveam nevoie de acel ceva in plus, care sa poata sa-mi cuprinda familia intr-o masina, am decis sa apelez la ei pentru inchirierea unui microbuz. Si cum carnetul de conducere nu e una dintre caracteristicile mele, m-am bucurat nespus de faptul ca cei de la BRENT sunt atat de draguti incat imi pun la dispozitie un sofer pentru microbuz.

La o prima impresie masina, pare a fi garantul unui mijloc de transport perfect pentru o vacanta cu familia. Aruncand o privire asupra dotarilor dar si a accesorilor care imi sunt puse la dispozitie, raportul calitate pret e unul excelent. Adica nu va imaginati ca vorbim de o masina ca aceea a unchiului, care nu se mai fabrica de vreo 20 de ani si scartaie din toate incheieturile iar aerul conditionat vine doar cu, conditia de a deschide geamul. Mai multe despre serviciile celor de la BRENT o sa va pot spune la intoarcere insa premisele sunt foarte bune.

Coincidenta sau nu, intamplare face ca dupa intoarcerea din vacanta va trebui sa ma apuc de impachetat deoarece urmeaza sa ma mut in alt apartament. Trecand peste entuziasmul ala de mutat in casa noua, vine partea nasoala si anume impachetatul si caratul. Ei bine, se pare ca cei de brent nu te trimit doar in vacante cu masina. Astfel am descoperit faptul ca brent iti pune la dispozitie si autoutilitare, adica exact ce aveam eu nevoie pentru treaba cu mutatul. Si asta nu e tot, la fel ca si in cazul microbuzelor, iti pun la dispozitie si sofer in cazul in care esti un neadaptat la actuala societate si nu ai permis de conducere. 

Asadar brent.ro mi-a rezolvat doua probleme dintr-un foc. In primul mi-a pus la dispozitie masina perfecta pentru vacanta cu familia si in plus pot sa apelez la ei pentru o autoutilitara numai buna pentru problema mea cu mutatul 

O sa va spun mai multe dupa ma intorc din vacanta si dupa ce despachetez totul in casa noua. Totusi pot sa vi-i recomand, deoarece sunt oameni faini asa cum sunt majoritatea in Ardeal, si au masini foarte bune si oferte serioase si accesibile din punct de vedere financiar. Astfel daca va incearca setea de aventura sau aveti de mutat o sumedenie de chestii aruncati o privire pe brent.ro si e practic imposibil sa nu gasiti o solutie.

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close