mariflor
gold freedom restaurant
mariflor
bosch angajeaza
alexander
centrul medical
Administratie | PrimarieBREAKING NEWSDin Zona

Cadavrul unui bărbat dezbrăcat găsit într-o grămadă de porumb din Nireş – VIDEO | ACTUALIZARE

Descoperire şocantă, în această după amiază, în localitatea Nireş de lângă Dej. Cadavrul unui bărbat complet dezbrăcat a fost găsit într-o grămadă de pănuşi din grădina unei case. Descoperirea a fost făcută chiar de proprietarul casei care a mers în grădină să taie lemne pentru foc.

Acesta a văzut grămada de pănuşi împrăştiată şi s-a apropiat pentru a vedea ce s-a întâmplat. Bărbatul a descoperit cadavrul complet dezbrăcat şi a sunat de urgenţă la 112. Până în acest moment, nu se ştie cine este bărbatul decedat. Langa cadavru, politistii au gasit si hainele barbatului, care la o prima evaluare nu prezinta urme de violenta. La fata locului s-au deplasat si cei de la IML pentru a prelua cadavrul si a-i efectua autopsia, astfel incat sa se stabileasca de ce a decedat barbatul. Poltitistii iau in calcul in acest moment orice varianta.

ACTUALIZARE: Trupul barbatului a fost transportat la Morga Spitalului Municipal Dej pentru efectuarea necropsiei. In urma acesteia, medicii legisti au stabilit ca moartea barbatului nu a fost violenta, decesul survenind recent, in urma cu maxim 10 ore, din cauza frigului. Urmeaza ca politistii sa il identifice pe barbat pentru a-i fi anuntata familia.

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close