BREAKING NEWSDin Oras

Caii au reaparut pe Dumbrava Rosie | Au fost păziți o vreme, apoi pasați către vecini – VIDEO

Caii care de cateva luni se plimba liberi pe strazile din Dej, au reaparut in aceasta seara pe strada Dumbrava Rosie. De aceasta data, din cauza cetii si a intunericului, soferii i-au observat cu mare dificultate, multi dintre ei oprind in ultimul moment. La fata locului a fost trimis un echipaj al Politiei Locale, dar problema a ramas tot cea binecunoscuta – nu exista un loc amenajat in care animalele pot fi duse.

Astfel, dupa ce i-au “pazit” o vreme si au atentionat cu girofarurile existenta acestora pe sosea, agentii au decis sa scape de problema, pasand-o la vecini. Locuitorii din zona spun ca animalele au fost mânate de politisti pana in zona barajului de la Manastirea, in afara Dejului, acolo unde responsabilitatea nu le mai apartine. Astfel, este doar o chestiune de timp pana cand caii se vor intoarce pe strada Dumbrava Rosie.

Conform legii, Consiliul Judetean este autoritatea care trebuie sa construiasca un adapost in care animalele aflate in pericol sau cele aflate pe caile de transport, sa fie ridicate si duse, dar pana acum, la cele trei licitatii organizate, nu s-a prezentat nimeni. In cazul cailor din Dej, reprezentantii Consiliului Judetean spun ca soferii se afla in pericol mai mare decat caii, astfel ca problema nu le-ar mai apartine.

Articole Similare

Un Comentariu

  1. ce s-ar bucura enorm printesa tiganilor din Cluj de madularele acelor caii – ce zici Dayana Dayu ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close