publicitate
publicitate
publicitate
optim
BREAKING NEWSDin Zona

Caii lasati liberi in Mica, risca sa produca o noua tragedie, la 3 zile de la ultimul accident – VIDEO

Caii lasati liberi pe strazile din comuna Mica, sunt in continuare un pericol pentru soferi. La doar trei zile dupa ce o tanara in varsta de 19 ani a ajuns in stare grava la spital, iar mai apoi a murit, oamenii din zona, obisnuiti insa cu astfel de situatii, au semnalat un alt cal care galopeaza pe drumul judetean dintre Mica si Sanmarghita, in unele momente chiar pe mijlocul soselei.

„Sunt caii tiganilor de aici din comuna, intotdeauna sunt liberi si ajung pe drum…si ziua si noaptea”, ne-a spus cel care ne-a trimis imaginile.

In urma cu doar trei zile, o tanara soferita in varsta de 19 ani, a ajuns in stare grava la spital, decedand in cele din urma, dupa ce pe drumul dintre Mica si Nires, fiind intuneric, i-a aparut in fata masinii un cal. Dupa ce l-a lovit puternic, a iesit cu masina de pe drum, intrand intr-un gard. Politistii impreuna cu un medic veterinar au scanat CIP-ul animalului, dar acesta apare in baza de date ca fiind al unui barbat din judetul Bihor. Acesta l-a vandut fara forme legale, si cu toate caoamenii din comuna stiu cui ii apartine calul, pentru ca noul proprietar sa poata fi tras la raspundere, oamenii legii trebuie sa dovedeasca in mod clar ca animalul ii apartine.

In luna octombrie a anului 2013, un accident asemanator a avut loc tot in localitatea Nires. Un autoturism in care se afla o mireasa impreuna cu alti trei tineri, a intrat in plin intr-un cal aflat pe sosea. Atunci, urmarile au fost mult mai grave – o femeie a decedat la fata locului, iar mireasa cateva zile mai tarziu la spital. 

Accidentul din 15 septembrie:

https://www.dejeanul.ro/content/accident-la-nires-tanara-in-stare-grava-dupa-ce-cu-masina-un-cal-foto/

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button