publicitate
publicitate
publicitate
 
BREAKING NEWSDin Oras

Campania “IMPLICA-TE PENTRU DEJ” a ajuns la final | Ce proiecte vor fi implementate

Primaria Municipiului Dej anunta ca procesul de votare in cadrul campaniei de bugetare participativa “Implica-te pentru Dej” a ajuns la final. In cadrul campaniei, au fost trimise de  cetateni 10 propuneri de proiecte, insa doar trei dintre ele au fost declarate eligibile si supuse votarii.

Astfel, cele trei proiecte care au fost votate de dejeni au fost: implementarea sistemului de semaforizare cu buton la trecerile pentru pietoni din Dej (37 de voturi), toalete ecologice automate potrivite si persoanelor cu dizabilitati (20 de voturi) si un parc de plimbat cainii in cartierul Dealul Florilor (14 voturi).

Având în vedere că potrivit Regulamentului privind implicarea activă a cetățenilor municipiului Dej prin propuneri de proiecte de interes general ”Implică-te pentru Dej!”, pot fi finanțate 4 proiecte cu un buget maxim de 100.000 de lei (inclusiv TVA) pentru fiecare proiect, ̆ .

Articole Similare

Un Comentariu

  1. Ce idiotenie…fix de parc pentru plimbat cainii aveam nevoie…in loc sa se fi facut ceva pentru piste biciclete sau infrumusetarea parcului mare ca parca e jungla si plin de ciori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close