publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
Administratie | PrimarieBREAKING NEWSDin OrasEveniment

Cand se redeschide Parcul Balnear TOROC! Cum va arata AQUA Parcul exterior – FOTO

Sezonul estival 2016 se apropie cu pasi repezi, iar odata cu venirea anotimpului cald, si partea exterioara a Parcul Balnear Toroc va fi pregatita sa isi primeasca turistii.

Cu toate ca Torocul inca este in santier, avand in vedere lucrarile care se executa la construirea unui mini Aqua Parc cu tobogane si piscine mult mai mari, pentru ca dejenii si nu numai sa poata profita de zilele toride din luna iunie, Parcul Balnear va fi deschis partial. Astfel, sambata, 11 iunie, se va deschide oficial accesul turistilor la lacul sarat si plajele din jurul acestora, urmand ca de la inceputul lunii iulie sa fie deschis in totalitate, inclusiv noile piscine si tobogane. Pana cand lucrarile vor fi finalizate, zona santierului va fi izolata de restul bazei de agrement prin garduri de protectie, a declarat pentru Dejeanul.ro primarul Costan Morar.

Din luna iulie, dejenii se vor putea bucura de un nou bazin pentru adulti cu o suprafata de 700 de metri patrati, un bazin cu apa sarata cu o suprafata de 113 mp, un alt bazin pentru copii in suprafata de 96 de metri patrati si 3 tobogane care vor cobori de pe versantul dealului aflat langa Parcul Balnear. Lucrarile care costa aproximativ 1 milion de euro au demarat in 2015, iar la inceputul lunii iulie vor fi finalizate.

Preturile biletelor de intrare raman la nivelul celor de anul trecut.

 

 

Articole Similare

7 Comentarii

  1. Se deschide dar baiul e ca romanii nu se spala. Intra in bazin fara sa faca dus inainte. Astfel, amestecul de transpiratie, Lady Speed Stick si spray, se dilueaza in apa ce multi o inghit sau o inspira.

  2. Iar bazinele vor avea apa tot partial!!! In zilele cu sot o sa fie cu apa in zilele fara sot fara apa!!!! Cioroplanele au acces numai in zilele fara sot si numai daca sar de la trambulina in cap!!!

  3. Ca sa nu se simta discriminati si tratati cu lipsa de respect, pesedistii vor avea rezervate numai pentru ei dusuri speciale tip Zycklon B. Pot sa isi aduca toate neamurile pe gratis….dusurile speciale pentru ei sunt pe gratis!!!

  4. Se deschide, ca nu-i greu sa tai o panglica dar problema e cat vor rezista lucrarile facute in stilul heirupist al primariei. La fel ca drumurile cu care se lauda primarul, adica jumatate de an. Si apoi alti bani pentru constructor, prietenii stiu de ce.

  5. Suntem la mijlocul lunii iulie si după cum decurg lucrările nici în august nu vor fi gata, poate în septembrie vor tăia panglica.

  6. Suntem în 23.05.2017…Deci,s-au terminat lucrările sau nu ???Vreau să merg acolo şi vin din altă localitate.Nu m-aş porni la drum ca să văd un şantier…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close