publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
Nationale&Internationale

Carambol cu 37 de masini in Ungaria | Printre raniti sunt si 3 români | VIDEO cu momentul impactului

Peste 30 de persoane au fost ranite in urma unui carambol care a avut loc ieri pe autostrada M1 din Ungaria, in apropiere de Budapesta. Cinci camioane si 37 de masini s-au ciocnit in lant, iar mai apoi mai multe autovehicule au luat foc. Printre raniti se afla si 3 romani, anunta Ministerul Afacerilor Externe. 

Accidentul a avut loc ieri in jurul orei 14:30, la km 26 al autostrazii M1, pe sensul de iesire din Budapesta. Conform politistilor maghiari, inca nu a fost stabilita cu exactitate cauza accidentului, dar se ia in calcul o furtuna de praf, care a redus extrem de mult vizibilitatea in zona. Unul dintre soferi ar fi incetinit, iar mai apoi s-a produs carambolul.

Printre raniti, 3 romani. Unul e in stare grava

“Potrivit datelor preliminare comunicate de către autoritățile locale, până la acest moment, printre persoanele implicate în accident se află și trei cetățeni români, dintre care unul a fost grav rănit. De asemenea, autoritățile ungare au precizat că toate persoanele rănite în accident au fost transportate la unități medicale din zonă, identificarea completă a acestora urmând a se realiza după acordarea îngrijirilor medicale de urgență. Ambasada României la Budapesta continuă dialogul cu autoritățile locale pentru informații legate de unitățile medicale la care au fost transportate persoanele rănite și cu membrii de familie ai persoanelor afectate, fiind pregătită să acorde asistență consulară, în funcție de solicitări”, a transmis MAE intr-un comunicat.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close