ads
publicitate
 
ActualitateBREAKING NEWSSocial si Cultura

CARITABIL: Fii proprietar la “Căsuţa din poveste” – locul unde copiii mai puțin norocoși din zona Dejului se simt acasă (FOTO)

Jumătate dintre copiii din România trăiesc la limita sărăciei şi nu se pot bucura de lucrurile de bază pe care orice copil şi le-ar dori. Conform statisticilor, aceşti copiii nu beneficiază de încălţăminte, haine, jucării, cărţi şi caiete.

Pentru acestia există proiecte, ONG-uri, oameni buni, care încearcă să-i ajute.  Asta se face și in cadrul proiectului „Toți copiii azi zambesc”,  proiect care are ca scop prevenirea abandonului școlar și care este derulat de Fundația Someș, în parteneriat Radio Fir, de 3 ani de zile.

Proiectul este inițiat și coordonat de Magdalena Rus care  pune  mult suflet și energie în activitățile pe care le  desfășoară  și  își dorește să rămană pană la capăt alături de copiii ei.

I-a încălțat, i-a îmbrăcat, le-a construit case, i-a hrănit, i-a educat, a făcut tot ce a crezut ea că e mai bine si le e mai de folos.  A închiriat o casă cu grădină pentru a avea un loc al lor: “Căsuța din poveste”, de care s-au atașat și pe care și-au propus să o cumpere pentru a desfășura acolo activități educative, terapeutice, pentru a ține animale, pentru  a grădinări, pentru a se bucura împreună în week-end-uri și vacanțe.

Toate acțiunile din cadrul proiectului se  desfășoară doar cu sprijinul vostru, al cetățenilor, fără bani europeni atat de la modă acum si fără alte surse de finanțare. Te invit să fii coproprietar  la Căsuța din poveste, să achiziționezi o bucată de teren de pe acea proprietate la prețul de 10 euro/mp. E nevoie de 6200 de euro. Vei contribui astfel  la crearea unui loc în care,  copiii și de ce nu și adulții care nu mai știu încotro să se îndrepte,  vor putea să poposească. Vor găsi acolo hrană, căldură, o vorbă bună  și multă dragoste.

Fii și tu coproprietar la Căsuța din poveste! Fii parte din Asociația L.I.B.E.R., asociație care va avea ca scop educarea copiilor și a adulților pentru a trăi cu adevărat liberi, libertate pe care nu o poți dobandi decat  prin cunoaștere” a transmis Magdalena Rus.

Contact:  0736281810

Articole Similare

Un Comentariu

  1. ACESTI COPII TRAIESC PROSTT AS SPUNE CA IN TIMP DE RAZBOI DATORITA GUVERNELOR psd-iste DIN ULTIMDAUI 20 DE ANI.AM AJUNS CERSETORII EUROPEI NE IMBRACAM COPII CU HAINE ARUNCATE DE ALTII ,IN ACEST TIMP INDUSTRIA LOCALA A FOST DISTRUSA DE UN ASA ZIZ DEPUTA .CRED CA VOR URMA ZILE SI MAI RELE PENTRU DEJENI .RESPECT PENTRU CEI CE FAC CEVA UTIL PENTRU SOCIETATE.,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close