publicitate
publicitate
publicitate
optim
BREAKING NEWSDin Oras

Caseiu | Barbat arestat dupa ce i-a furat sotiei ajutorul social | Avea ordin de restrictie

Un barbat de 63 de ani din Caseiu a fost arestat de politisti, dupa ce i-a furat sotiei ajutorul social. Acesta nu mai avea voie sa se apropie de femeie, dupa ce in trecut a fost violent, dar nu a tinut cont de acest lucru cand a aflat ca sotia a primit banii de la Primarie. Isi va petrece urmatoarele 30 de zile dupa gratii.

Conform politistilor, în data 25 martie, în timp ce se afla pe un drum public din localitatea Cășeiu, și-ar fi abordat soția, deși avea obligația legală de a nu se apropia de aceasta la o distanță mai mică de 50 de metri, cerându-i să-i remită o sumă de bani provenită din ajutorul social revendicat de femeie.

Văzând că femeia refuză să-i înmâneze banii, bărbatul ar fi devenit violent, a îmbrâncit-o și i-a sustras portofelul în care se afla suma de 770 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat de polițiștii în proporție de 75%.

Având în vedere probatoriului administrat în cauză și faptul că bărbatul nu a respectat măsurile impuse prin ordinul protecție emis de Judecătoria Dej în cursul lunii octombrie 2023, în data de 25 martie a.c. polițiștii au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore.

Facem precizarea că pentru faptele anterioare de încălcare a ordinului de protecție, bărbatul a fost cercetat de polițiști în cadrul altor dosare penale.

La data de 26 martie a.c. judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Dej a emis mandat de arestare prevenivă pentru 30 de zile pe numele acestuia.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button