publicitate
publicitate
publicitate
 
BREAKING NEWSDin OrasEveniment

O catelusa salvata din Dej, adoptata de ambasadorul Belgiei in Luxemburg – FOTO

Karen, o catelusa in varsta de doar 6 luni salvata in luna septembrie de pe strazile din Dej, si-a gasit in sfarsit un camin. Si nu orice fel de camin, ci Ambasada Belgiei in Luxemburg, deoarece patrupedul a fost adoptat chiar de ambasadorul “tarii ciocolatei” in Marele Ducat. Catelusa a fost dusa in noua ei casa chiar de ambasadorul Romaniei, Lilian Zamfiroiu.

Catelusa avea doar 3 luni atunci cand in luna septembrie a fost salvata de pe strazile din Dej. Proprietara unui autoturism i-a anuntat pe cei de la Asociatia “Anima Pro Terra” ca de cateva zile, un catel speriat si-a gasit adapost sub masina ei, in parcare. Cum masina trebuia mutata, dar catelusa nu se dadea dusa de sub autoturism, reprezentantii asociatiei au luat-o si au ingrijit-o, iar mai apoi au scos-o spre adoptie. Un ONG din Luxemburg cu care colaboreaza asociatia din Dej a preluat imediat postarea si nu dupa mult timp, au aparut si oameni cu suflet interesati sa o adopte pe Karen. Spre uimirea salvatorilor, printre cei care si-au dorit sa ii ofere un camin catelusei a fost si ambasadorul Belgiei in Luxemburg. S-a semnat imediat un contract de adoptie, iar Karen, care a fost “rebotezata” si a primit numele de Caline, i-a fost dusa noului stapan chiar de ambasadorul Romaniei in Luxemburg.

“Este un exemplu faptul ca au ales sa adopte un caine salvat de pe strazi și nu si-au cumpărat unul…”, ne-a declarat Georgeta Danciu, reprezentanta Asociatiei Anima Pro Terra Dej.

Alti zeci de caini salvati de pe strazile din Dej asteapta in continuare sa fie adoptati. Ii puteti vedea si le puteti afla povestile AICI. (click)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close