ads
publicitate
 
Din Zona

A cazut cu masina in Somes. Păţania incredibila a soferului ghinionist – VIDEO

Un autoturism VW Golf a ajuns in apele Somesului azi noapte, langa municipiul Gherla. La volanul autoturismului se afla un tanar din Bistrita, iar pe locul din dreapta, o femeie, tot din Bistrita. Soferul a incercat o manevra de parcare cu spatele in parcarea unei benzinarii care se afla inchisa la ora aceea, dar nu a oprit la timp, si a cazut in Somes. Din fericire, ambii au reusit sa iasa din masina, fara sa fie raniti.

Cei care au ajuns la fata locului imediat dupa producerea accidentului, spun ca povestea ar fi cu totul alta. Cei doi tineri, se intreptau spre Cluj Napoca, fiind iubiti. La un moment dat, au oprit in parcarea benzinariei “pentru a se iubi”, dupa cum declara un martor. Masina a ramas cu motorul pornit, iar din greseala, unul dintre cei doi a miscat schimbatorul de viteza si l-ar fi bagat in marsarier. Cum masina era oprita la doar cativa zeci de centimetri de malul Somesului, a luat-o la vale. Tinerii si-au continuat drumul la Cluj Napoca cu o alta masina, dar au transmis firmei care le va scoate masina din apa, sa o duca la Bistrita.

masina cazuta somes gherla (8) masina cazuta somes gherla (7) masina cazuta somes gherla (6) masina cazuta somes gherla (5) masina cazuta somes gherla (4) masina cazuta somes gherla (3) masina cazuta somes gherla (2) masina cazuta somes gherla (1)

Articole Similare

6 Comentarii

  1. atata sunteti de retardati cu descrierile voastre , nu aveti stiri si in loc sa scurtati povestea vorbiti aiurea.
    iti dai seama ce miscari avea gagica daca a reusit sa bage in marsarier ?
    si daca era masina parcata la “DOAR” cativa zeci de metri , isi dadeau ei seama ca masina nu sta pe loc.
    p.s : “La volanul autoturismului se afla un tanar din Bistrita, iar pe locul din dreapta, o femeie, tot din Bistrita.” si masina era …. de unde …. TOT DIN BISTRITA :))))). sunteti tari.

  2. cum e romanul…..deci primii care au ajuns acolo dupa ce s’a petrecut incidentul stiau deja mai bine decat cei in cauza care au fost la fatza locului. relateaza cum s’a intamplat desi ei au ajuns acolo….dupa,din tantar se face armasar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close