ads
publicitate
 
Marketing

Ce ar trebui sa stii ca parior despre Turneul de la Roland Garros din 2022?

Turneul de la Roland Garros sau French Open va incepe pe data de 16 mai 2022 si se va incheia pe 5 iunie, 3 saptamani mai tarziu. Pentru pariori, acesta este probabil cel mai important eveniment din tenis de anul viitor, iar un interes deosebit il reprezinta meciurile de la masculin. Cu cotele intr-o continua schimbare si avandu-i ca favoriti pe Rafael Nadal si Novak Djokovic, French Open-ul din 2022 nu exclude nici varianta unor surprize.

Totusi, nu poti paria daca nu ai la baza cateva informatii despre turneu si despre jucatorii implicati in acesta, astfel incat sa stii care este motivul pentru care exista favoriti si cine ar putea face o surpriza.

Iata cateva lucruri despre Roland Garros 2022

French Open-ul din 2022 sau Turneul de la Roland Garros, deja prezinta interes pentru pariorii din tenis. Chiar daca acesta se desfasoara ca intotdeauna pe zgura, este probabil cel mai asteptat turneu din tenisul mondial al anului. Totusi, inainte de a paria, trebuie sa iei in considerare cateva informatii care sa te ajute in stabilirea unor pariuri si a unor mize.

Cine este detinatorul actual al trofeului?

In 2021, Novak Djokovic castiga al doilea sau titlu de campion la French Open, ceea ce reprezinta si al nouasprezecelea titlu de Grand Slam din intreaga cariera. Sarbul l-a invins in finala pe Stefanos Tsitsipas. Specialistii prevedeau o finala intre Djokovic si Nadal, cei doi favoriti ai turneului ce va avea loc anul viitor. In schimb, acestia s-au intalnit in faza semifinalelor, intr-o partida care a durat 4 ore si 10 minute si a fost atat de spectaculoasa, incat guvernul francez a permis accesul publicului, chiar daca pandemia cauzata de Covid-19 inca facea mari probleme. Cu toate acestea, Novak Djokovic pleaca cu sansa a doua la French Open-ul din 2022.

Cine este favorit sa castige turneul din 2022?

In oferta de pariuri la Roland Garros barbati a celor de la Sportingbet.ro, favorit pentru a castiga turneul este Rafael Nadal. Infrangerea suferita in fata lui Djokovic a reprezentat a treia infrangere la French Open din 108 meciuri jucate la acest turneu si prima infrangere in semifinala din 14 aparitii in aceasta faza a turneului. De asemenea, a reprezentat si o premiera, Rafael Nadal nefiind invins vreodata dupa primul set. Astfel, Nadal va cauta sa isi recapete titlul de campion si sa isi ia revansa in fata lui Novak Djokovic.

La ce sa te astepti de la editia din 2022 a turneului de la Roland Garros?

Editia din 2022 va aduce inapoi spectatori in tribune, ceea ce este foarte important pentru jucatorii implicati. De asemenea, cu toate ca favoritii raman Rafael Nadal si Novak Djokovic, Stefanos Tsitsipas are sanse reale, atat pentru a castiga turneul dupa ce a ajuns in finala din 2021, dar si pentru a face o figura extrem de placuta in fata publicului.

 Prin urmare, French Open-ul din 2022 se anunta a fi unul extrem de interesant cu meciuri calitative si pariuri surprinzatoare.

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close