ads
publicitate
 
Marketing

Ce este o imprimanta cu toner? Iata informatiile pe care le cautai

Daca te-ai intrebat vreodata daca tonerul este asemanator cu cerneala, raspunsul scurt este ca sunt la distanta de ani-lumina. In timp ce imprimantele cu jet de cerneala depind de un mediu lichid cu un agent de colorare adaugat, imprimantele cu laser functioneaza prin proiectarea unei incarcari electrostatice unice asupra unui tambur de imprimare. Acesta este in esenta modul in care imprimanta ta defineste orice imprima cu fiecare lucrare, indiferent daca este vorba de text sau de imagini simple.

De obicei, depozitat intr-un singur cartus, tonerul pentru imprimanta este un mediu de imprimare pe baza de pulbere realizat din plastic granulat, care permite o mai mare precizie si control. Pudra de toner imprimanta este colectata si apoi transferata pe hartie de tamburul de imprimare incarcat. Ca ultim pas, hartia este incalzita pentru a topi particulele de toner si pentru a te asigura ca imprimarea ta este setata corect.

Avantajele imprimarii cu toner

Mai accesibil pentru utilizatorii de imprimare cu volum mare. Cele mai importante avantaje ale imprimantelor de toner si laser  sunt risipa minima si reducerea costurilor de aprovizionare recurente. Imprimantele laser sunt, de obicei, putin mai scumpe in timpul achizitiei initiale, dar economiile generale se reduc la comparatia noastra initiala: toner pentru imprimanta vs cerneala?

Daca cerneala este inca relativ scumpa pentru reumplere sau inlocuire, pudra de toner este mult mai accesibila in timp. Acest lucru il face, de asemenea, mai eficient si mai putin risipitor, deoarece cartusele cu jet de cerneala forteaza adesea utilizatorii sa le reumple sau sa le inlocuiasca inainte de a fi epuizate complet. Pe scurt, imprimantele laser sunt o optiune excelenta pentru cele mai mari proiecte, cum ar fi documentele lungi sau schitele, in timp ce cerneala poate avea grija de orice altceva.

Cum functioneaza tonerul?

Incarcarea electrostatica a tamburului este imprimata de lasere, de unde si termenul „imprimanta laser”. In timp ce imprimarea cu laser implica in mare parte imprimari alb-negru, puteti gasi optiuni de culoare cu configuratia cu patru cartuse mentionata anterior. Pentru birouri sau profesionisti care se gasesc adesea cu nevoi variate sau neplanificate, o imprimanta compacta asociata cu un jet de cerneala si mai mic este o modalitate excelenta de a aborda tot ce ai nevoie.

Te bucuri de imprimari de precizie mai mare. Desigur, este inca posibil sa obtii tipariri de precizie de inalta calitate de la un jet de cerneala, dar tehnologia si tonerul implicate in imprimarea cu laser promit o fiabilitate mai mare. De exemplu, cu tonerul nu te confrunti cu acelasi risc de sangerare sau murdarire pe care il poti infrunta cu cerneala. Acest lucru inseamna ca te vei putea bucura de mai multa consistenta si o calitate mai buna, cu proiecte de imprimare mai mari.

De ce ai nevoie de un toner imprimanta ?

Ai parte de viteze de imprimare mai bune. Imprimantele cu toner sunt, de asemenea, mult mai rapide decat imprimantele cu jet de cerneala, motiv pentru care sunt atat de dorite pentru imprimantele cu volum mare. Nu numai ca iti economisesc bani pentru toate consumabilele tale de imprimare, ci si mediaza viteze de imprimare suficient de mari incat sa nu iti faci griji ca trebuie sa stai in timp ce se ocupa de lucrari mari.

Exista multe diferente intre toner si cerneala, de la procesul de imprimare la tipul de cartus pe care il vei utiliza pe dispozitiv. In timp ce o cerneala este standard in majoritatea imprimantelor conventionale cu jet de cerneala, imprimantele laser depind de toner si lasere. Pe site-ul Toner-Pro gasesti diverse cartuse imprimanta HP pentru toate modelele.

 

Date de contact:

Email: office@tonerpro.ro

Tel/Fax: 07213481519

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close