Din Zona

Ce fac un columbian si un gălățean la UNTOLD? Fură telefoane mobile

Un columbian si un galatean, in varsta de 38, respectiv 39 de ani, au ajuns in arestul politiei, dupa ce au fost prinsi la festivalul UNTOLD in timp ce furatu telefoane mobile de la cei care se distrau acolo. Asupra columbianului, politistii au gasit 6 telefoane furate, iar in buzunarele galateanului au fost gasite 11. 

Politistii au fost sesizati de catre doua persoane,  in ultima seara a festivalului,  cu privire la faptul că în timp ce se aflau în interiorul festivalului Untold, le-au fost sustrase telefoanele mobile.

În baza relatărilor, a semnalmentelor oferite și a investigațiilor demarate de polițiști, la scurt timp de la sustragerea telefoanelor mobile, cei doi bărbați au fost identificați.

Proveniența celor 17 telefoane găsite asupra bărbaților nu a putut fi justificată de cei doi, existând indicii că acestea ar fi fost sustrase.

Polițiștii Biroului de Investigașii Criminale Cluj au demarat activități în scopul documentării întregii activități infracționale a bărbaților în cauză, în urma administrării probatoriului fiind dispusă reținerea acestora pentru 24 de ore.

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close